Eficientizarea activității profesionale în administrația publică

Un grup de funcționari publici din cadrul autorităților administrației publice locale sunt instruiți pe parcursul a 3 zile (11 – 13 mai) în domeniul eficientizării activității profesionale în administrația publică. Cursul este organizat de Academia de Administrare Publică, la comanda de stat, stabilită prin Hotărârea Guvernului nr. 115 din 23 februarie 2022.

În agenda cursului cu tematica ,,Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” sunt incluse subiecte ce vizează planificarea activităţii, dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionarea eficientă a timpului, managementul documentelor.

Cursul este prestat de către cadrele didactice ale Academiei cu vastă experiență în domeniu, care vor antrena participanții în diferite activităţi practice, simulări, studii de caz, discuţii în grup şi prezentări.

Competențele obţinute ca rezultat al participării la acest curs vor permite adaptarea flexibilă și rapidă a funcționarilor publici la un mediu de activitate ce este supus schimbărilor accelerate, prin aplicarea instrumentelor de planificare, utilizarea optimă a timpului, folosirea tehnicilor specifice de comunicare, gestionarea eficientă a documentelor.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.