Ședința Senatului Academiei de Administrare Publică (05.05.2022)

Pe 5 mai curent s-a convocat în ședință Senatul Academiei de Administrare Publică.

În cadrul ședinței au fost discutate și aprobate subiecte importante ce țin de activitatea Academiei - Regulamentul de organizare și desfășurare a studiilor superioare de master - ciclul II, Regulamentul cu privire la organizarea activității de cercetare științifică și inovare, Regulamentul de organizare și funcționare a Departamentului știință și doctorat, operate modificări în documentele ce vizează activitatea Departamentului de Dezvoltare Profesională.

Membrii Senatului au aprobat abilitarea cu dreptul de conducător științific de doctorat a dl Vasil SACOVICH, dr. hab., prof. univ., și Angela POPOVICI, dr., conf. univ., șef Catedră științe administrative.

La propunerea dlui Oleg Balan, Președintele Senatului AAP, a fost desemnat în calitate de membru al Consiliului pentru dezvoltare strategică instituțională, delegat din partea Senatului AAP, pe prof. univ., dr. Iordan Gheorghe BĂRBULESCU, Președintele Senatului Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative din București, Directorul Departamentului Relații Internaționale și Integrare Europeană. Profesorul Iordan Gheorghe Bărbulescu este o personalitate bine cunoscută pe plan internațional în calitate de om de știință, dar și cu o impresionantă carieră diplomatică. De mai mulți ani menține o colaborare rodnică cu instituția noastră și este Doctor Honoris Causa al Academiei de Administrare Publică.

De asemenea, a fost prezentată și o informație cu privire la activitatea financiară a Academiei de Administrare Publică în anul 2021.
 

Tag-uri: 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.