Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie cu atribuţii şi responsabilităţi în elaborarea actelor normative din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 09 – 11 martie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului la locul de muncă” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 03 - 04 martie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcţionarii publici cu funcții de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 03 – 05 martie 2020, blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal cu funcții de conducere din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 26 februarie – 17 martie 2020, în blocul C, etajul I, sala 2.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.