Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice” pentru funcţionarii publici de conducere/execuție cu atribuții în domeniu din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 17 - 19 septembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltarea abilităților de exercitare a atribuțiilor de serviciu” pentru funcționari publici cu funcții de execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 17 – 19 septembrie 2019, blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal cu funcții de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se va desfăşura în perioada 12 septembrie – 02 octombrie 2019, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 11 – 13 septembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.