Cursul de dezvoltare profesională „Managementul schimbării” pentru funcţionarii publici de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 24 - 26 septembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică” pentru funcţionari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 24 – 26 septembrie 2019, blocul C, etajul I, sala 8.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie cu atribuţii şi responsabilităţi în elaborarea actelor normative din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 23 – 25 septembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice” pentru funcţionarii publici de conducere/execuție cu atribuții în domeniu din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 17 - 19 septembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 5.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.