Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică

Academia de Administrare Publică, în temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 121 din 27 februarie 2019 cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2019, încheie organizarea instruirilor cu genericul „Utilizarea tehnologiilor informaționale în administrația publică”.

Cursul, organizat în perioada 10 – 12 decembrie 2019, este destinat funcționarilor publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale.

Principalele subiecte abordate în cadrul cursului de instruire țin de mediul de lucru al calculatorului, organizarea fișierelor, Microsoft Word – Procesor de text, îmbinare corespondență (Mail Merge), e-Guvernare etc., ceea ce va modela atitudinea participanților în dezvoltarea competențelor de aplicare în practică a tehnologiilor informaționale aplicate, corelarea diverselor tehnologii în procesul administrativ și elaborarea căilor de optimizare a acestora în diverse activități manageriale.

Sesiunile de instruire vor fi susținute de dna Eugenia Cebotaru, magistru, lector universitar.

Cunoștințele participanților vor fi evaluate printr-un test final la calculator ce va avea loc la finele cursului, iar obținerea cunoștințelor și abilităților noi va fi confirmată printr-un certificat de absolvire a cursului de dezvoltare profesională.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.