Revista Academiei inclusă în două baze de date internaționale

Revista metodico-științifică trimestrială „Administrarea Publică” a fost inclusă recent în bazele de date internaționale – Index Copernicus și Directory of Research Journals Indexing (DRJI).

Index Copernicus (IC) este o bază de date online a informațiilor oferite de utilizator, incluzând profilurile oamenilor de știință, precum și ale instituțiilor științifice, publicațiilor și proiectelor, informații operate de Index Copernicus International. Această bază de date a fost înființată în 1999 în Polonia. Ea dispune de mai multe instrumente de evaluare pentru a urmări impactul lucrărilor și publicațiilor științifice, al oamenilor de știință sau al instituțiilor de cercetare.

Directory of Research Journaling Indexing (DRJI), de asemenea, este o impunătoare bază de date, care sporește vizibilitatea și ușurința de utilizare a revistelor științifice și academice cu acces deschis. În palmaresul acestei baze de date sunt peste 4400 de reviste indexate din diferite țări ale lumii, inclusiv din Statele Unite ale Americii.

Revista metodico-științifică trimestrială „Administrarea Publică” apare din anul 1993 și este unicul jurnal de profil din Republica Moldova. În această perioadă publicația a găzduit mii de articole științifice ale cercetătorilor de la Academie, dar și din republică și de peste hotare, inclusiv din Ucraina, România, Cehia, Izrael, Federația Rusă și alte state. De-a lungul anilor, revista a servit drept suport științific al proceselor reformatoare din domeniul administrativ, a devenit un îndrumar pentru autoritățile administrației publice din Republica Moldova.
 

 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.