Rectorul Academiei a avut o întâlnire cu președintele Senatului SNSPA

Rectorul Academiei de Administrare Publică, Oleg BALAN, doctor habilitat, profesor universitar, a avut, pe 12 septembrie curent, o întâlnire cu președintele Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București (SNSPA), România, Iordan Gheorghe BĂRBULESCU, aflat într-o vizită instituțională.

În cadrul dialogului au fost discutate perspectivele intensificării cooperării dintre cele două instituții de învățământ, care au legături tradiționale.

Profesorul Iordan Gheorghe Bărbulescu a mai fost în vizită de lucru la instituția noastră acum câțiva ani, cu o delegație a Asociației Române de Relații Internaționale și Studii Europene, în calitate de președinte al acestei asociații.

Actualmente, este în plină desfășurare un proiect comun pe linia Erasmus+, în cadrul căruia au fost efectuate schimburi de profesori și studenți masteranzi.

Cu referire la perspectivele cooperării viitoare interlocutorii au pus accentul pe identificarea unor noi forme de cooperare, inclusiv posibilitatea extensiei SNSPA la Academia de Administrare Publică. Astfel încât să fie elaborat un program de studii comun, pentru ca studenții AAP să poată obține diplome cu marca instituției de la București, valabile în statele membre ale Uniunii Europene.

Profesorul Iordan Gheorghe Bărbulescu luat cunoștință de activitatea subdiviziunilor Academiei, inclusiv a Departamentului dezvoltare profesională, Secției activitate editorială și a Bibliotecii științifice, pentru care recent a fost procurat echipament modern din Germania.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.