PREGĂTIREA FORMATORILOR ÎN DOMENIUL MANAGEMENTULUI PROPRIETĂȚII PUBLICE

Academia de Administrare Publică, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), organizează, în perioada 6 – 7 decembrie curent, un curs de pregătire a formatorilor în domeniul managementului proprietății publice.

Scopul acestui curs este sporirea competențelor teoretice și practice ale participanților, calități necesare pentru prestarea cursului de dezvoltare profesională în domeniul managementului proprietății publice. Programa cursului cuprinde subiecte privind patrimoniul, proprietatea publică, evidența contabilă a bunurilor proprietate publică, administrarea proprietății publice etc. În urma instruirii participanții își vor modela atitudinea necesară desfășurării eficiente a activităților de dezvoltare profesională în domeniul propus.

Ulterior, formatorii certificaţi în cadrul cursului respectiv vor fi implicaţi la realizarea programelor de dezvoltare profesională care urmăresc scopul de eficientizare a managementului proprietăţii publice în autorităţile publice din Republica Moldova.

La curs participă cadre didactice ale Academiei de Administrare Publică, precum și colaboratori ai Agenției Proprietății Publice.

Tag-uri: 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.