Noul an de studii la programele de master, a demarat!

Tradițional, în ziua de 15 septembrie, Academia de Administrare Publică a dat start noului an de studii. În condițiile situației pandemice s-a renunțat la formatul tradițional al adunării festive. Prima zi de lecții a început cu familiarizarea studenților proaspăt înmatriculați cu istoria și tradițiile Academiei.

În anul curent au fost înmatriculați la studii peste 300 de studenți-masteranzi la programele de masterat. Astfel, în instituție își fac studiile peste 800 de studenți-masteranzi. Cu mesaje de salut, și cu informații despre programele de master și organizarea procesului de instruire în Academie, în fața studenților au venit rectorul AAP Oleg Balan dr. hab., prof. univ., prorectorul Nistor Grozavu dr., conf. univ., decanul Ion Dulschi, dr., conf. univ., șefii de catedre Angela Popovici, dr., conf. univ., Silvia Goriuc, dr., conf. univ., Tatiana Tofan, dr., conf. univ., Silvia Dulschi, dr., conf. univ.

În aulele Academiei s-au prezentat studenții cu frecvența la zi, anii unu și doi de studii, la programele de master: Administrare publică, Teoria și practica administrației publice, Anticorupție, Drept public, Management, Relații internaționale, care au avut în calitate de dascăli savanți și pedagogi consacrați, precum și practicieni din diverse autorități publice de specialitate: Andrei Smochină dr. hab., prof. univ., Tatiana Șaptefrați, dr., conf. univ., Andrei Groza, dr., conf. univ., Tatiana Mostovei, dr., conf. univ. și alții.

Lecțiile s-au desfășurat în sălile de studii amenajate conform rigorilor de securitate și cu respectarea distanței sociale.


Tag-uri: 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.