Mesajul rectorului AAP cu ocazia deschiderii anului universitar 2021-2022

Stimați colegi, profesori și studenți,

Astăzi începe un nou an de studii, în condiții neordinare, dar cu râvna de a cuceri culmile cunoștințelor și speranța  în mai bine.

Ne bucurăm de posibilitatea de a reveni în sălile de curs, de a pune la dispoziția profesorilor și studenților întregul arsenal științifico-didactic și de echipament tehnic de care dispune instituția la ora actuală, cele mai bune condiții deînvățare, perfecționare și realizare personală și profesională.

Felicitări pentru noua generație de studenți-masteranzi. Sunt sigur, că ați făcut cea mai bună alegere.  Numai cunoștințele acumulate, abilitățile și competențele formate, ne ajută să ne dezvoltăm, să achiziționăm noi valori, să devenim mai puternici ca să schimbăm lumea și viața spre bine.

Cele mai frumoase urări pentru corpul profesoral-didactic. Apreciind devotamentul și abnegația, cu care vă consacrați procesului de formare a personalului din serviciul public.Vă mulțumim că vă implicați cu dedicație în acest parcurs nobil și, prin activitatea D-voastră, asigurați o instruire de calitate.

Orice început reprezintă speranțe de realizări ale unor visuri. Or, împlinirea așteptărilor depinde în mare măsură de perseverența și de efortul fiecăruia dintre noi.

Sunt sigur că prin profesionalism și dăruire de sine, responsabilitate și curaj, vom izbândi și indiferent de evoluția situației, cu toții, vom depune efort pentru a înfrunta provocările, pentru a dărui și acumula noi cunoștințe.

Doresc tuturor  sănătate și un an de succes!

Într-un ceas bun!

Oleg BALAN,
Rector
dr. hab., prof. univ.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.