Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei de 8 Martie

Mult stimate colaboratoare ale Academiei de Administrare Publică!

Sărbătorită în luna lui Mărțișor, Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, se asociază renașterii și învierii naturii, ceea ce îi redă o semnificație și relevație de¬osebită, sărbătoarea fiind instituită nu întâmplător la începutul primăverii. 8 Martie este ziua când, pe întreg mapamondul, este sărbătorită FEMEIA – simbolul vieţii, al iubirii, purităţii şi frumuseţii spirituale, al gingăşiei, al jertfei şi dăruirii de sine.

Prin felul lor de a fi, de a procrea umanitatea, femeile fac ca această zi să devină cea mai plină de feminitate, de zâmbete şi căldură sufletească!

Fie ca pe razele soarelui strălucitor de primăvară să coboare în inimile voastre toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritualitatea acestei zile, care să Vă însoţească pretutindeni, să vă aducă mult noroc, bucurii și fericire.

Această zi este o ocazie deosebită de a vă transmite D-voastră, stimate doamne de la Academia de Administrare Publică, cele mai sincere felicitări şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate D-voastră şi familiilor D-voastră, care depuneţi atâta muncă şi sârguinţă pentru a promova ştiinţa autohtonă a administraţiei publice întru modernizarea serviciului public al țării la nivelul standardelor europene şi internaţionale.

Rectoratul,
Comitetul sindical,
Academia de
Administrare Publică

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.