Mesaj de felicitare

Stimaţi colegi,

Cu prilejul Crăciunului şi Anului Nou Vă aduc cele mai sincere și calde felicitări, urări de bine și de sănătate.

Peste câteva zile va pleca în istorie anul 2020, an extrem de dificil pentru noi şi pentru întreaga lume. Şi totuşi, pentru Academie a fost un an rodnic și plin de evenimente notabile. Rândurile noastre s-au completat și au crescut cu o parte din profesorii, doctoranzii şi studenţii-masteranzi de la o altă instituţie de învăţământ. Împreună am reuşit să asigurăm buna desfăşurare a procesului de studii şi a altor activităţi ştiinţifico-didactice. Am fost alături și am susținut autoritățile publice, prin toate activitățile noastre, în scopul bunei desfășurări a proceselor de administare publică. Deşi am activat la distanţă, am fost mai aproape unii de alţii şi am devenit mult mai uniţi, fapt pentru care Vă exprim toată recunoştinţa şi gratitudinea.

Stimaţi profesori, doctoranzi şi studenţi-masteranzi. Stimaţi membri ai întregului colectiv al Academiei de Administrare Publică. Vă doresc multă sănătate în anul care vine, mult optimism, tărie de caracter şi succese noi în activitățile de zi cu zi. Fie ca anul 2021 să devină un an mai bun, mai rodnic şi mai fericit. Pentru Dumneavoastră şi pentru cei dragi Dumneavoastră. Să aveţi în suflet lumina sărbătorilor de iarnă.

Adresez calde felicitări şi tuturor angajaților din sectorul public, colegilor din mediul academic, care, în condiții neobișnuite și dificile au dat dovadă de curaj și dăruire.
Sărbători frumoase şi Crăciun fericit!

La mulţi ani!


Rector,
Oleg BALAN,
doctor habilitat,

profesor universitar

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.