Masteranzii Academiei vor participa la Cursurile de vară din România

În perioada 12-17 august 2018, un grup de masteranzi ai Academiei de Administrare Publică va participa la Cursurile de vară ale Universităţii  Populare „Nicolae Iorga” din or. Vălenii de Munte, județul Prahova, România.

Cursurile de vară au fost inaugurate de Nicolae Iorga în 1908, fiind desfășurate în diferite perioade cu întreruperi.

Din 1990 or. Vălenii de Munte este gazda anuală a unor discuții interesante purtate pe tărâmul științelor umaniste și al științelor exacte de savanți, profesori, academicieni, specialiști din mai multe domenii, care în anul curent vor dar startul ediției  a 65-a a evenimentului.

Devenind în timp o instituție culturală de educație permanentă și un nucleu al așezămintelor spirituale, Cursurile de vară propun în acest an un vast program, care include: prelegeri, dezbateri, simpozioane, expoziții de carte, sculptură, fotografii artistice, spectacole, excursii culturale, lansări de carte etc.

Cursurile de Vară ale Universităţii Populare „Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte vor fi onorate de participarea personalităților notorii din știință și cultură,   academicieni, membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi Republica Moldova.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.