MANAGEMENTUL ORGANIZAȚIONAL

Serviciul public modern capabil să facă fața provocărilor mediului politic, social, economic este unul din obiectivele agendei guvernamentale și necesită competenţe complexe din partea staff-ului autorităţilor publice, şi în special a celui de nivel managerial. Întru asigurarea acestui deziderat, Academia de Administrare Publică organizează, în perioada 23 – 27 noiembrie, încă un curs de dezvoltare profesională cu genericul “Managementul organizațional”.

Cursul este organizat la comanda de stat, stabilită Academiei prin Hotărârea Guvernului nr. 18 din 15.01.2020, și destinat funcționarilor publici de conducere din cadrul autorităților administrative din subordinea ministerelor cu o experiență managerială de până la 5 ani. Scopul cursului este extinderea şi actualizarea cunoştinţelor, dezvoltarea aptitudinilor şi modelarea atitudinilor personalului de conducere necesare gestionării eficiente și cu maximă eficacitate a resurselor organizaţionale pentru a ţine pasul cu cerințele unei administrații publice moderne și performante.

În cadrul cursului participanții se vor familiariza cu cele mai importante componente ale managementului organizațional: funcţiile manageriale ale organizaţiei, factorii de influenţă ai mediului ambiant asupra organizaţiei, managerul și principalele dimensiuni ale personalității, procesele manageriale în cadrul organizaţiei, managementul luării deciziei, controlul managerial etc.

Cursul este prestat, în format on-line, de formatorii Academiei care asigură interactivitatea procesului educațional, utilizând opțiunile și instrumentele oferite de platforme de comunicare virtuală.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.