Leadership în administrația publică

La Academia de Administrare Publică au demarat activitățile de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice, organizate la comanda de stat, stabilită prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 18 din 15 ianuarie 2020.

Astfel, începând de astăzi, 05 februarie 2020, se va desfășura cursul de instruire cu tematica „Leadership în administrația publică”, destinat funcționarilor publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale. Cursul de dezvoltare profesională se va desfășura până pe data de 07 februarie 2019 și are o durată de 24 de ore.

Cursul urmărește drept scop consolidarea capacităților în domeniul leadeshipului și argumentarea propunerilor privind realizarea eficientă a acestuia în cadrul managementului public.

În cadrul cursului participanții se vor familiariza cu conceptele fundamentale ale leadership-ului personal, organizațional și de echipă, vor analiza diferite stiluri de leadership, vor identifica activitățile necesare pentru constituirea echipelor de succes, vor cunoaște principiile și calitățile unui lider eficient etc.

Eficiența orelor și utilitatea lor se datorează formatorilor implicați în procesul de predare – cadre didactice ale Academiei, specialiști de înaltă calificare de la alte autorități publice – dar și a metodelor de instruire, folosite de către ei.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.