La Academie se desfășoară un audit extern al calității

În perioada 6 – 8 iunie curent, la Academia de Administrare Publică se desfășoară un audit extern privind implementarea sistemului de management al calității în vederea certificării ISO 29990:2010 în domeniul dezvoltării profesionale pentru serviciul public.

În acest scop, la instituție au sosit experții internaționali Peter VṎLK, Lead Auditor TÜV Thüringen, și Rodica VASILOAE, auditor TÜV Karpat.

În cadrul întrevederii cu conducerea Academiei și șefii de subdiviziuni rectorul Oleg BALAN, doctor habilitat, profesor universitar, a făcut o prezentare generală a instituției noastre, care a marcat recent cea de-a 25-a aniversare de la fondare, s-a referit la istoricul și evoluția ei, la principalele domenii de activitate – studiile de masterat, activitatea științifică și dezvoltarea profesională.

La rândul lor, experții internaționali au evocat obiectivele și scopul misiunii de audit. Timp de 3 zile ei urmează să discute în detaliu despre implementarea sistemului de management al calității cu reprezentanții administrației Academiei, Departamentului dezvoltare profesională, Consiliului calității, Secției managementul calității, Direcției managementul personalului și relații publice, Bibliotecii științifice, Direcției generale logistică, Direcției planificare și evidență contabilă.

TÜV Thüringen este o companie de servicii internaționale de operare în domeniul siguranței și calității. În centrul activităților companiei este combinarea activități precum analiza, evaluarea, consultarea, conceperea, măsurarea, testarea, calificarea și certificarea.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.