Integrarea profesională în funcția publică

Academia de Administrare Publică continuă instruirea funcționarilor publici debutanți! Astfel, în perioada 29 martie – 02 aprilie 2021, se desfășoară cursul de dezvoltare profesională cu genericul „Integrarea profesională în funcția publică”.

Cursul dat este axat pe necesitățile de instruire a unei categorii speciale de funcționari publici și anume funcționarii publici debutanți din cadrul autorităților administrației publice locale.

Această instruire este prestată în format online de formatorii din cadrul Academiei de Administrare Publică, precum și din cadrul Centrului Național Anticorupție, Centrului pentru Jurnalism Independent, cu o experiență deosebită în domeniu, care utilizează pe larg metode și tehnici interactive de instruire a adulților.

În procesul de instruire vor fi discutate subiecte referitor la organizarea și funcționarea administrației publice, reglementarea activității funcționarului public, planificarea, monitorizarea și evaluarea activității, servicii electronice, dezvoltarea abilităților de comunicare, integritatea funcționarului public, accesul la informație și alte subiecte, cunoașterea cărora va facilita integrarea profesională în funcția publică a funcționarilor publici debutanți.


Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.