Integrarea profesională în funcția publică

29 de funcționari publici debutanți din cadrul autorităților administrației publice centrale participă, în perioada 10 – 14 februarie 2020, la cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcția publică”, desfășurat la Academia de Administrare Publică.

Cursul este organizat la comanda de stat, stabilită prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 18 din 15 ianuarie 2020 și are drept scop Consolidarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi modelarea atitudinilor/ comportamentelor necesare pentru exercitarea eficientă a funcției publice.

Participanții se vor familiariza cu prevederile cadrului normativ ce reglementează activitatea funcționarului public, teoria și practica organizării și funcționării administrației publice, vor dezvolta abilități de elaborare a proiectelor de note informative, rapoarte, decizii, scrisori, vor învăța să soluționeze petiții, să comunice eficient, etc.

Cursul este prestat de cadre didactice ale Academiei, precum și de specialiști de înaltă calificare din autorități publice.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.