IMPLEMENTAREA CODULUI ADMINISTRATIV: PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI

Academia de Administrare Publică a organizat, pe data de 30 martie curent, încă un curs cu genericul “Implementarea Codului administrativ: provocări și oportunități”. De data aceasta cursul a fost adresat funcționarilor din cadrul autorităților publice centrale.

Cursul a fost structurat în două module și s-a centrat pe aspectele teoretico-practice ale reglementărilor Codului administrativ referitoare la procedura administrativă și procedura contenciosului administrativ din cartea II.

Cursul a avut o abordare interactivă, participanții fiind antrenați în examinarea studiilor de caz ce țin de modul de funcționare a autorităților publice, procedura administrativă și contenciosul administrativ, emiterea actelor administrative de către entitățile publice, mecanismele de soluționare a petițiilor, precum și în schimb de experiență care a contribuit la identificarea soluțiilor pentru provocările comune din activitatea lor profesională.

Evenimentul a fost moderat de Natalia CHIPER, doctor, conferențiar universitar, Catedra Științe juridice, formator cu vastă expertiză în domeniul vizat.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.