ELABORAREA ŞI EVALUAREA POLITICILOR PUBLICE

Academia de Administrare Publică, în temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 49 din 16.01.2018 cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2018, organizează, în perioada 26–30 martie 2018, cursul de dezvoltare profesională cu tematica „Elaborarea şi evaluarea politicilor publice” pentru personal cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale. Cursul are o durată de 40 de ore academice.

Scopul cursului este consolidarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi modelarea atitudinilor/comportamentelor necesare funcţionarilor publici şi personalului angajat în instituțiile publice pentru elaborarea politicilor publice eficiente şi evaluarea calitativă a rezultatelor politicilor publice în vederea realizării obiectivelor şi priorităţilor Guvernului.

Realizarea obiectivelor cursului este asigurată de formatori cu experiență în domeniu din cadrul Academiei, care vor aplica în procesul de instruire metode andragogice de predare-învățare: prezentări, discuţii, exerciţii în grup, brainstorming, schimb de experienţă.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.