Distincții de Ziua Profesorului

Cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ care este marcată, anual, în data de 5 octombrie, 140 de cadre didactice din toate raioanele țării, s-au învrednicit cu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Diploma de Onoare a fost conferită în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățământ de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional și activitate metodico-didactică prodigioasă.

Printre cadrele didactice care au primit, săptămâna trecută, Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova sunt profesoarele Academiei de Administrare Publică Silvia GORIUC, șef Catedră științe juridice, doctor în drept, conferențiar universitar, și Angela POPOVICI, șef Catedră științe politice și relații internaționale, doctor în istorie, conferențiar universitar.

De asemenea, prin hotărârea Biroului Senatului Academiei de Administrare Publică, dnei Aurelia ȚEPORDEI, director Departament dezvoltare profesională, i s-a conferit titlul „Formator al anului”.

Adresăm distinselor doamne cele mai sincere felicitări pentru înalta apreciere și le dorim mult succes în activitatea didactică.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.