DIASPORA, MIGRAȚIE, DEZVOLTARE ȘI REINTEGRARE

Academia de Administrare Publică continuă desfășurarea activităților de instruire în colaborare cu Proiectul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare „Migrație și Dezvoltare Locală” (MiDL), inițiate în anul 2018.

Astfel, în zilele de 12 și 13 martie curent se desfășoară pilotarea e-cursului „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare”.

Evenimentul este organizat în scopul testării și evaluării sesiunilor de instruire în cadrul e-cursului și este destinat persoanelor responsabile de domeniul diasporei, migrației și dezvoltării din cadrul autorităților administrației publice centrale și locale, cadrelor didactice ale Academiei de Administrare Publică.

Participanții la sesiunea de pilotare se vor pronunța în privința completitudinii și actualității conținutului sesiunilor prezentate, relevanței elementelor demonstrative și de interactivitate, utilității instrucțiunilor de navigare, accesibilității instrumentelor de evaluare a cunoștințelor.

La sfârșitul perioadei de pilotare cursul va fi accesibil pe platforma E-learning a Academiei de Administrare Publică pentru toți funcționarii din autoritățile publice.


 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.