CURS DE INSTRUIRE PRIVIND MANAGEMENTUL CALITĂȚII SERVICIILOR PUBLICE

Academia de Administrare Publică continuă și în această săptămână să colaboreze fructuos cu Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS). Astfel, astăzi, 24 noiembrie 2020, se realizează cursul „Managementul calității serviciilor publice” cu durata de 8 ore academice, fiind destinat funcționarilor publici din cadrul CNAS.

Scopul acestui curs este consolidarea cunoștințelor angajaților CNAS în domeniul exercitării unui management eficient al calității serviciilor publice.

Formatorul cursului este dna Violeta TINCU, doctor, lector universitar la Catedra științe administrative din cadrul Academiei de Administrare Publică.

În condițiile situației epidemiologice, generate de pandemie, și acest curs este predat la distanță, dar aceasta nu împiedică atingerea obiectivelor propuse.

În procesul de instruire sunt discutate subiecte referitor la organizarea și gestionarea serviciilor publice, aspectele definitorii privind managementul calității serviciilor publice, dar și abordările aplicative ale implementării managementului calității în cadrul CNAS și ca urmare vor acumula noi cunoștințe și abilități privind managementul calității prestării serviciilor publice.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.