Curs de dezvoltare profesională în domeniul achizițiilor publice

În contextul noilor reglementări în domeniul achizițiilor publice, care au intrat în vigoare cu începere de la data de 17 octombrie 2018, dar și în temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 49 din 16.01.2018 cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2018, Academia de Administrare Publică desfășoară în perioada 04-06 decembrie curent cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice”, cu o durată de 24 de ore.

Scopul cursului este de a spori competențele teoretice și practice ale funcționarilor din autoritățile publice, necesare pentru desfășurarea corectă a procesului de achiziție publică.

La elaborarea agendei cursului de instruire s-a ținut seama de ultimele evoluţii legislative în domeniul achizițiilor publice.

La realizarea procesului de instruire participă formatori cu vastă experiență din cadrul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, care prin metode andragogice de predare - prezentări, activități practice, studii de caz - vor învăța participanții să desfășoare corect procesul de achiziție publică.

Cunoștințele participanților vor fi evaluate printr-un test-grilă, iar obținerea cunoștințelor și abilităților noi va fi confirmată printr-un certificat de participare la curs.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.