A apărut nr. 15 (556) al ziarului „Funcționarul Public”

Acest număr de ziar  se deschide cu principalul eveniment din viața Academiei – admiterea la studii superioare de master. În prima pagină sunt publicate Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 389 din 07 august 2019 cu privire la comanda de stat privind admiterea la studii superioare de master (ciclul II) în cadrul Academiei de Administrare Publică în anul de studii 2019-2020 și materialul despre ședința Comisiei de admitere a Academiei, la care au fost examinate chestiunile „Cu privire la organizarea și desfășurarea procesului de admitere la studii superioare de master (ciclul II) în cadrul Academiei de Administrare Publică în anul de studii 2019-2020” și „Cu privire la aprobarea Planului de activitate  privind organizarea admiterii la studii superioare de master (ciclul II)  în cadrul Academiei de Administrare Publică în anul 2019”.

Aspiranții la studii superioare de master se pot documenta detaliat despre condițiile de desfășurare a concursului de admitere din pag. 3.

Tot în acest număr este publicat și Planul de dezvoltare profesională a funcționarilor publici la comanda de stat pentru semestrul II, anul 2019 (pag. 5 – 8).

Alte evenimente din viața Academiei au constituit tematica materialelor  „Întâlnire la Academie cu reprezentanții Fundației Scholas Occurrentes” și „Managementul documentelor” (pag. 4); „Management și leadership în administrația publică” și „Dezvoltarea profesională a personalului – prioritate în activitatea autorităților publice din Găgăuzia” (pag. 10).

La rubrica „Eficientizarea serviciului public”, din pag. 11, sunt inserate materialele „Metodologia de implementare a noilor servicii de bibliotecă” și „CTIF oferă autorităților și instituțiilor publice suport în ținerea evidenței contabile”.

În pag. 12, la rubrica „Trasee turistice rurale”, cititorii sunt informați despre o nouă atracție turistică – „Vila cu parc Mândâc”, ce reprezintă o reședință aristocratică din sec. al XIX-lea, care  urmează a fi restaurată. În context, trebuie de menționat că Republica Moldova a aplicat la Programul „Europa creativă”, prin intermediul căruia ţara va putea accesa fonduri europene pentru restabilirea patrimoniului. 

Accesați versiunea online a ziarului Funcționarul Public nr. 15 (556) august 2019

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.