ADMITEREA 2020

Continuă  depunerea actelor   pentru participarea la concursul de admitere la studii superioare de master în cadrul Academiei de Administrare Publică. La cele 200 locuri bugetare vor candida funcționari publici, dar și alt personal din cadrul autorităților publice. 

Procedura de depunere a dosarelor pentru concurs este organizată în contextul respectării stricte a regulilor impuse de situația epidemiologică actuală.

Programul de lucru al Comisiei de admitere este de la 8.00 până la 19.00, fără pauză, inclusiv, în zilele de sâmbătă, pentru a oferi candidaților posibilitatea de a se prezenta în timpul optim  pentru  ei. 

În opinia candidaților, studiile la Academiei sunt o oportunitate deosebită pentru a se dezvolta în plan profesional, a acumula noi cunoștințe, a face un schimb de experiență cu colegii etc.

Vrăjitoru Mariana

După licență, am hotărât că voi aplica la master în domeniul care își va fi ca stihie. Activând de câteva luni în domeniul administrației publice, am reușit să îndrăgesc nespus de mult această activitate.  Îmi doresc să realizez cât mai multe, să mă implic în mai multe proiecte, în special - ce țin de dezvoltarea localității, să pot veni cu idei interesante, cu bune practici, care le-am putea implementa în comunitate etc. Consider, că la acest capitol Academia de Administrare Publică este cea mai indicată instituție, care ar răspunde așteptărilor mele.  Din aceste considerente am decis să optez pentru programul de master Administrare publică.

Gulpac Ruslan

În virtutea  circumstanțelor, am posibilitatea să îmbin studiile de licență, care le am în domeniul artelor cu activitatea într-o instituție de stat, cu profil militar.  În cei peste 10 ani de activitate  m-am confruntat cu mai multe probleme, pentru depășirea cărora a fost nevoie de  consultare, informare, experiență. Acest lucru m-a motivat să mă perfecționez în continuare. De mai mult timp cunosc Academia de Administrare Publică și mi-am dorit să fac studiile anume în această instituție.  Sunt convins, că studiile mi-ar permite să mă dezvolt și să ating culmile succesului.


Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.