Achiziții publice

Academia de Administrare Publică, în temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 49 din 16.01.2018, precum și conform Planului de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice, desfășoară, în perioada 13-15 martie curent, cursul de dezvoltare profesională ”Achiziții publice”.

Cursul este destinat personalului din cadrul autorităților administrației publice centrale cu atribuții în domeniul achizițiilor publice. Necesitatea organizării cursului respectiv rezultă din complexitatea procesului de achiziţii publice, care este unul extrem de dinamic cu principii, reguli, norme ce trebuie utilizate corect, la timp, uniform, cu echilibru. Urmare a frecventării cursului respectiv, participanții vor putea desfășura corect procesul de achiziție publică și vor putea depăși cu ușurință dificultățile pe care le vor întâmpina activând în acest domeniu.

La realizarea procesului de instruire participă formatori cu vastă experiență din cadrul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.