Ședința Comisiei de admitere a Academiei

Pe 12 august curent, a avut loc ședința Comisiei de admitere a Academiei de Administrare Publică, prezidată de președintele acesteia, rectorul Academiei Oleg BALAN, doctor habilitat, profesor universitar. La ședință au participat secretarul responsabil al Comisiei, prorectorul Aurel SÎMBOTEANU, doctor, conferențiar universitar, membrii Comisiei - Tamara GHEORGHIȚĂ, consilier al Primului-Ministru al Republicii Moldova, doctor, Valeriu CUȘNIR, președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională a Academiei, doctor habilitat, profesor universitar, precum și prim-prorectorul Academiei, Andrei GROZA, doctor, conferențiar universitar.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost incluse două chestiuni privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere la Academie:

1.Cu privire la organizarea și desfășurarea procesului de admitere la studii superioare de master (ciclul II) în cadrul Academiei de Administrare Publică în anul de studii 2019-2020;
 2. Cu privire la aprobarea Planului de activitate  privind organizarea admiterii la studii superioare de master (ciclul II)  în cadrul Academiei de Administrare Publică, în anul 2019.

Pe ambele chestiuni de pe ordinea de zi a prezentat informații  dl Aurel Sîmboteanu.

Comisia  de admitere își va organiza și desfășura activitatea în conformitate cu Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la studii superioare de master (ciclul II)  în cadrul Academiei de Administrare Publică.

Pentru detalii accesați http://aap.gov.md/ro/article/admiterea-la-masterat.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.