Încă un curs cu genericul “Gestionarea resurselor umane”

Academia de Administrare Publică, în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 121 din 27 februarie 2019 cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2019, continuă organizarea instruirilor cu genericul “Gestionarea resurselor umane”.

Cursul organizat în perioada 19 – 21 noiembrie este destinat funcționarilor publici responsabili de domeniul gestionării resurselor umane din cadrul autorităților administrației publice locale.

Cursul este centrat pe actualizarea cunoștințelor și dezvoltarea abilităților în domeniul managementului resurselor umane în serviciul public, evaluării performanțelor profesionale, dezvoltării profesionale ale funcționarilor publici, implementării prevederilor Codului administrativ în activitatea autorităților locale etc.

Un compartiment important al cursului este dedicat gestionării Registrului funcțiilor publice și al funcționarilor publici în cadrul căruia participanții vor dezvolta abilități de lucru cu spațiul informațional și tehnologic al registrului.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.