Avize la cursuri în bază de contract

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

A N U N Ţ

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” cu durata de 130 de ore academice (15 zile).

Perioada de desfăşurare: 24 februarie – 13 martie 2020.

Cursul este destinat personalului cu funcții de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale.

Cursul de formare managerială „Management și leadership”

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal cu funcții de conducere din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 20 ianuarie – 10 februarie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

A N U N Ţ

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” cu durata de 130 de ore academice (15 zile).

Perioada de desfăşurare: 20 ianuarie – 10 februarie 2020.

Cursul este destinat personalului cu funcții de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale.

Cursul de instruire „Diasporă, migrație și dezvoltare”

Cursul de instruire „Diasporă, migrație și dezvoltare” destinat funcționarilor publici/persoane responsabile de domeniul diasporei, migrației și dezvoltării din cadrul autorităților publice locale se va desfăşura în perioada 16 – 17 decembrie 2019, blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Recrutarea și selectarea personalului”

Cursul de dezvoltare profesională „Recrutarea și selectarea personalului” pentru funcționari publici din cadrul autorităților administrației publice se va desfăşura pe data de 19 noiembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Evaluarea performanțelor profesionale ale funcționarilor publici”

Cursul de dezvoltare profesională „Evaluarea performanțelor profesionale ale funcționarilor publici” pentru funcționari publici din cadrul autorităților administrației publice se va desfăşura în perioada 05 – 06 noiembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de formare managerială „Management și leadership”

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal cu funcții de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se va desfăşura în perioada 12 septembrie – 02 octombrie 2019, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul documentelor”

Cursul de dezvoltare profesională  „Managementul documentelor” pentru personalul Consiliului Național Asistență Juridică Garantată de Statse va desfăşura pe data de 19 iulie 2019, în blocul A, etajul III, sala 308.

Programul desfăşurării cursului: 09.00 – 16.15

Cursul de formare a formatorilor „Managementul activităților de instruire”

Cursul de formare a formatorilor „Managementul activităților de instruire” pentru funcționari publici din cadrul autorităților publice din UTA Găgăuzia se va desfăşura în perioada 18 aprilie – 25 mai 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 18 - 19 aprilie, în blocul C, etajul II, sala 201.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.