Avize la cursuri în bază de contract

Cursul de formare a formatorilor „Egalitatea de gen”

Cursul de formare a formatorilor „Egalitatea de gen” pentru cadrele didactice din cadrul Academiei de Administrare Publică, reprezentanți ai societății civile, UN WOMEN se va desfăşura în perioada 12 – 14 decembrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare” pentru membrii Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare se va desfăşura în perioada 05 – 07 decembrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personal cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 26-30 noiembrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 14 - 15 noiembrie, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru contabili

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru contabili din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 13-14 noiembrie, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare se va desfăşura în data 06 noiembrie 2018, blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personal cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 05-09 noiembrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 02 noiembrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de formare a formatorilor „Egalitatea de gen”

Cursul de formare a formatorilor „Egalitatea de gen” pentru cadrele didactice din cadrul Academiei de Administrare Publică, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, UN WOMEN organizat în colaborare cu Entitatea Națiunilor Unite pentru egalitate de gen și abilitatea femeilor se va desfăşura în perioada 23 – 24 octombrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 24-25 octombrie, în blocul C, etajul II, sala 201.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.