Avize la cursuri în bază de contract

Cursul de formare a formatorilor „Managementul activităților de instruire”

Cursul de formare a formatorilor „Managementul activităților de instruire” pentru funcționari publici din cadrul autorităților publice din UTA Găgăuzia se va desfăşura în perioada 18 aprilie – 25 mai 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru specialiști pentru reglementarea regimului funciar din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 18 - 19 aprilie, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru contabili

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru contabili din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 17 - 18 aprilie, în blocul C, etajul I, sala 1.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 08 – 12 aprilie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

A N U N Ţ

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” cu durata de 120 de ore academice.

Perioada de desfăşurare: 08 aprilie – 24 mai 2019.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 25 - 29 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 18 – 22 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

e-Cursul „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare” pentru cadrele didactice ale Academiei de Administrare Publică

e-Cursul „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare” pentru cadrele didactice ale Academiei de Administrare Publică se va desfăşura pe data de 13 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 8.

e-Cursul „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare”

e-Cursul „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare” pentru reprezentanți ai autorităților administrației publice centrale și locale se va desfăşura pe data de 12 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 8.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 11 - 15 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.