Avize la cursuri în bază de contract

Cursul de formare managerială „Management și leadership”

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 11 ianuarie – 19 februarie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare” pentru membrii Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare se va desfăşura în perioada 14-18 decembrie 2020.

A N U N Ţ

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare managerială, nivel superior, „Management și leadership” cu durata de 130 de ore academice.

Cursul este destinat personalului din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale.

Perioada de desfăşurare: 11 ianuarie - 19 februarie 2021.

Lecțiile se vor desfășura în format on-line, 2-3 zile în săptămână.

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici”

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici” pentru funcționari publici din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul II se va desfăşura în perioada 08-09 decembrie 2020.

Cursul de dezvoltare profesională „Relații internaționale și protocol diplomatic”

Cursul de dezvoltare profesională „Relații internaționale și protocol diplomatic” pentru personalul cu funcții de conducere/execuție din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale se va desfăşura pe 04 decembrie 2020, în format mixt: on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul calității serviciilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul calității serviciilor publice” pentru angajații din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale se va desfăşura pe 03 decembrie 2020, în format mixt: on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici”

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici” pentru funcționari publici din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul II se va desfăşura în perioada 01-02 decembrie 2020.

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici”

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen pentru funcționarii publici” pentru funcționari din cadrul autorităților publice locale de nivelul al doilea se va desfăşura în perioada 23-24 noiembrie 2020.

Cursul de dezvoltare profesională „Planificare strategică integrată”

Cursul de dezvoltare profesională „Planificare strategică integrată” pentru personal cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 23 – 27 noiembrie 2020.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziţii publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziţii publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziţii publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziţii publice” pentru personal cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I si nivelul II, se va desfăşura în perioada 16 – 20 noiembrie 2020.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.