Avize la alte cursuri

Cursul de dezvoltare profesională „Bugetarea sensibilă la gen”

Cursul de dezvoltare profesională „Bugetarea sensibilă la gen” pentru primarii/ele, secretarii/secretarele consiliilor locale și contabilii/ele din cadrul autorităților publice locale se va desfăşura în perioada 19 - 20 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul activității Consiliului Regional pentru Dezvoltare” pentru membri ai Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare se va desfăşura în perioada 18 - 22 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea programelor/proiectelor” pentru personal cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 11 - 15 octombrie 2021.

Cursul de formare managerială „Management și leadership”

Cursul de formare managerială „Management și leadership” pentru personal din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 11 octombrie – 19 noiembrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea tehnologiilor informaționale”

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea tehnologiilor informaționale” pentru membrii Consiliului Regional de Dezvoltare Sud se va desfăşura în perioada 05-07 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen și integrarea de gen”

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen și integrarea de gen” pentru membri ai/membre ale Grupului coordonator în domeniul gender din cadrul Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne, Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serviciului Vamal se va desfăşura în perioada 28-29 septembrie 2021, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare managerială, nivel superior, „Management și leadership”

Anunț

Academia de Administrare Publică anunţă înscrierea la cursul de dezvoltare managerială, nivel superior, „Management și leadership” cu durata de 130 de ore academice.

Cursul este destinat personalului din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale.

Perioada de desfăşurare: 11 octombrie – 19 noiembrie 2021.

Lecțiile se vor desfășura în format mixt: on-line - 2-3 zile în săptămână și cu prezență fizică – 4 zile pe întreaga perioadă a cursului. Agenda cursului va fi expediată ulterior participanților înscriși la curs.

Cursul de dezvoltare profesională „Implementarea agendei ”Femeile, pacea și securitatea”

Cursul de dezvoltare profesională „Implementarea agendei ”Femeile, pacea și securitatea” pentru funcționari/re publici/ce de conducere/execuție și oficiali/le aleși/se din cadrul autorităților publice locale de nivelul al doilea se va desfăşura pe data de 16 septembrie 2021, în format online.

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen și integrarea de gen”

Cursul de dezvoltare profesională „Egalitatea de gen și integrarea de gen” pentru membri ai/ membre ale Grupului coordonator în domeniul gender din cadrul Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne, Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serviciului Vamal se va desfăşura în perioada 16-17 septembrie 2021, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul elaborării proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul elaborării proiectelor” pentru membrii Consiliului Regional de Dezvoltare Sud se va desfăşura în perioada 13-15 septembrie 2021, în blocul C, etajul II, sala 201.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.