Avize la cursuri la comanda de stat

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 25-27 mai 2022, în blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din administrația publică centrală/șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat se va desfăşura în perioada 23 – 27 mai 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea politicilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea politicilor publice” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 16 – 19 mai 2022, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru funcționari publici de conducere/execuție cu atribuții și responsabilități în elaborarea actelor normative din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 16 – 18 mai 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 11 – 13 mai 2022, în blocul C, etajul 1, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcţionarii publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 11 – 13 mai 2022, blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcţionarii publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 04 – 06 mai 2022, blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Planificarea strategică și operațională în administrația publică locală”

Cursul de dezvoltare profesională „Planificarea strategică și operațională în administrația publică locală” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 04 – 06 mai 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru funcționari publici de conducere/execuție cu atribuții și responsabilități în elaborarea actelor normative din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 18 – 20 aprilie 2022, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcţionarii publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 12 – 14 aprilie 2022, blocul C, etajul II, sala 201.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.