Avize la cursuri la comanda de stat

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie cu atribuţii şi responsabilităţi în elaborarea actelor normative din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 09 – 11 martie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului la locul de muncă”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului la locul de muncă” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 03 - 04 martie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcţionarii publici cu funcții de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 03 – 05 martie 2020, blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Etica și integritatea profesională în sectorul public”

Cursul de dezvoltare profesională „Etica și integritatea profesională în sectorul public” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 26 – 28 februarie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 20-21 februarie 2020, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 10 – 14 februarie 2020, blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Leadership în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Leadership în administrația publică” pentru funcţionarii publici de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 05 – 07 februarie 2020, blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Etica și integritatea profesională în sectorul public”

Cursul de dezvoltare profesională „Etica și integritatea profesională în sectorul public” pentru funcționari publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 05 – 07 februarie 2020, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică” pentru funcţionari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 10 – 12 decembrie 2019, blocul C, etajul I, sala 8.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane” pentru funcționari publici responsabili de domeniul gestionării resurselor umane din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I se va desfăşura în perioada 10 – 12 decembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.