Secția Managementul calității

Secția Managementul calității, subdiviziune a Academiei de Administrare Publică este creată cu scopul planificării, organizării și coordonării activităților de asigurare și menținere a funcționalității Sistemului de Management al Calității în conformitate cu prevederile standardelor de calitate a serviciilor prestate, în vederea adecvării ofertei de educație și dezvoltare profesională continuă la cerințele pieței muncii și afirmării Academiei ca Centru național de formare a specialiștilor pentru serviciul public și de asistență metodologică a autorităților publice.

MISIUNEA Secției constă în asigurarea funcționalității Sistemului de management al calităţii prin implementarea politicii calității și promovarea culturii calității în cadrul Academiei de Administrare Publică, în demersul de formare a competențelor profesionale ale funcționarilor publici, capabili de transformări relevante actului de guvernare din R. Moldova în conformitate cu standardele de calitate.

FUNCŢII DE BAZĂ:
a) promovarea culturii calităţii în baza politicii calității din AAP;
b) implementarea standardelor de calitate și performanță instituțională;
c) determinarea strategiilor de eliminare a neconformităților;
d) monitorizarea riscurilor și eliminarea carențelor procesului de formare și dezvoltare profesională a funcționarilor publici.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.