INVITAȚIE de participare la Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale

 

 

 

Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale are scopul de a susține formarea cercetătorilor din Republica Moldova și lărgirea comunității analiștilor implicați în cercetarea problemelor-cheie din domeniul guvernării locale. Creat de organizația IREX prin intermediul programului Comunitatea Mea (CM), finanțat de agenția USAID, Programul este implementat în parteneriat cu Academia de Administrare Publică și Academia de Studii Economice din Moldova.

Programul este destinat masteranzilor actuali din cadrul Academiei de Administrare Publică și Academiei de Studii Economice, studenții angajându-se să producă, ca parte a tezei sale de master, analize de politici publice bazate pe dovezi. Cercetările efectuate vor contribui la procesul de reformă a administrației publice locale din Moldova. Participanții selectați vor beneficia de instruire aprofundată privind analiza de politici publice, ghidare pe tot parcursul programului și posibilitatea de prezentare a cercetărilor în fața autorităților publice și altor grupuri relevante subiectului cercetat.

Pentru mai multe informații privind Programul de susținere a cercetărilor vedeți descrierea Programului de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale: https://drive.google.com/file/d/1CWJJkz_JcWZDc3HxtWLgh2Bp2hLcsRg_/view.

Candidații interesați să participe la program sunt rugați să completeze formularul de participare on-line https://irexorg.formstack.com/forms/cm până pe 3 mai 2020. Întrebările privind programul și procedura de depunere a cererilor de participare pot fi expediate la adresa officecm@irex.org, indicând “Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale” în subiectul mesajului.


 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.