Cursul de dezvoltare profesională „Etică și integritate” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 22 – 24 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul subdiviziunii resurse umane din autoritățile administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 09 – 11 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 08 – 10 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică” pentru funcţionari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 08 – 10 octombrie 2019, blocul C, etajul I, sala 8.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.