Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 19 – 23 februarie 2018, blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie cu atribuții în domeniu din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 15-16 februarie 2018, în blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 12 – 16 februarie 2018, blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltarea leadership-ului în administrația publică” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 13-15 februarie 2018, în blocul C, etajul I, sala 3.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.