Cursul de formare a formatorilor „Management şi leadership” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se va desfăşura în perioada 19-30 iunie 2017, în blocul C, etajul 1, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Protecția datelor cu caracter personal în serviciul public și sistemul administrației publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuție responsabili de domeniul respectiv din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura pe data de 13 iunie 2017, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Prestarea serviciilor publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 12 – 14 iunie 2017, în sala 5, etajul I, blocul C.

 Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 12 – 16 iunie 2017, blocul C, etajul I, sala 203.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.