Cursul de formare a formatorilorDiaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare” se va desfăşura în perioada 12-13 decembrie 2017, blocul C, etajul I, sala 7.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul proprietății publice” pentru personalul cu funcții de contabil și inginer cadastral din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I se va desfăşura în perioada 12- 14 decembrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 1.

Cursul de dezvoltare profesională „Marketing local și regional pentru dezvoltare regională durabilă și competitivă” pentru personalul cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 11- 13 decembrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Prestarea serviciilor publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 11 – 13 decembrie 2017, în sala 5, etajul I, blocul C.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.