Noutăţi

Inaugurarea unui nou an de studii la Academie

Pe 30 septembrie, la Academia de Administrare Publică a avut loc festivitatea de inaugurare a anului de studii 2019-2020.

Reprezentanții Bibliotecii AAP participanți la evenimentul „UE – RM: împreună mai puternici”

Reprezentanții Bibliotecii Academiei de Administrare Publică Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/ Biblioteca și Igor NEAGA, specialist principal au participat la evenimentul de lansare a Campaniei de informare a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova “UE-Moldova: Împreună, mai puternici”, desfășurat la Academia de Studii Economice a Moldovei,  pe 19 septembrie 2019.

Funcționarii publici debutanți din autoritățile publice centrale inițiați în domeniul culturii informației

Odată cu demararea activităților de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice centrale și locale, planificate pentru semestrul II al anului 2019, care se desfășoară în cadrul Academiei de Administrare Publică, au fost reluate și activitățile de instruire  în domeniul culturii informației.

25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace

La data de 12 august, 2019, Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/Biblioteca a participat la  masă rotundă cu genericul  ,,25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”, organizat de către CID NATO în Moldova.

Scopul evenimentului a fost de a pune în discuții parteneriatul, realizările, provocările și mecanismele de cooperare RM-NATO la etapa actuală.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.