Noutăţi

Oportunități pentru parteneriate internaționale

Recent, reprezentanții Academiei de Administrare Publică Rodica Sobieski-Camerzan, director al Bibliotecii științifice, și Igor Neaga, bibliotecar, membri ai echipei de proiect ,,LNSS”, din cadrul programului Erasmus+, Ina Macovei și Silvia Zamurca, metodiști în Direcția cooperare internațională, au participat la evenimentul internațional cu genericul: „Programul Erasmus +.

10 noiembrie - Ziua internațională a științei pentru pace și dezvoltare

Cu ocazia Zilei internaționale a științei pentru pace și dezvoltare la Biblioteca științifică a Academiei de Administrare Publică a fost vernisată o expoziție tematică de cărți. Expoziția include mai multe cărți semnate de autori din republică și de peste hotare, precum și lucrări editate, de-a lungul anilor, de profesorii Academiei.

ZIUA BAZELOR DE DATE ȘTIINȚIFICE MARCATĂ LA ACADEMIE

Atelierul tematic „Ziua bazelor de date științifice” din cadrul Săptămânii Internaționale a Accesului Deschis, ediția a XI-cea, cu tema declarată pentru anul 2018 „Proiectarea fundamentelor echitabile pentru Cunoștințe Deschise”, și-a ținut lucrările pe 24 octombrie, curent, în Sala multimedia a Bibliotecii Științifice a Academiei de Administrare Publică, la care au participat cadrele didactice de la Academie, cercetătorii științifici, doctoranzii.

SĂPTĂMÂNA INTERNAŢIONALĂ A ACCESULUI DESCHIS 2018 MARCATĂ LA ACADEMIA DE ADMINISTRARE PUBLICĂ, 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis 2018 (Open Access Week), care este un eveniment global, a ajuns în acest an la ediţia a XI-a. Tema declarată pentru anul 2018 – „Proiectarea fundamentelor echitabile pentru Cunoștințe Deschise”.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.