Reuniunea finală de management a proiectului LNSS

Academia de Administrare Publică invită reprezentanții mass-media la reuniunea finală de management a proiectului ,,Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar și reformarea bibliotecilor”, desfășurat în cadrul programului Erasmus+ finanțat de Uniunea Europeană.

Deschiderea conferinței de totalizare a proiectului va avea loc miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 9.00, în sala 301 din incinta Academiei de Administrare Publică, str. Ialoveni, 100.

Date de contact:
Tel. 022 28 40 78, 078884812; e-mail – aap.editura@yahoo.com

 

 


COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3-5 octombrie 2018, Academia de Administrare Publică organizează reuniunea finală de management a proiectului ,,Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar și reformarea bibliotecilor”, proiect desfășurat în cadrul programului Erasmus+ finanțat de Uniunea Europeană.


Proiectul reunește 13 universități din 7 țări - Irlanda, Germania, Grecia, România, Armenia, Moldova șiBelarus, având drept scop consolidarea și modernizarea bibliotecilor, ridicarea nivelului de competențe și abilități ale personalului bibliotecilor în Armenia, Moldova și Belarus, prin dezvoltarea unor biblioteci inovatoare ca suport pentru educație, cercetare și învățare pe tot parcursul vieții. În cadrul ședinței de totalizare vor fi prezentate rezultatele obținute după 36 de luni de implementare a proiectului.

Impactul ulterior al proiectului va fi de importanță majoră. La nivel național, se va lansa un cadru corespunzător pentru instruirea personalului bibliotecilor în țările participante în proiect. La nivel european și mondial, se va amplifica efortul partenerilor (prin prezentări la conferințe și publicații în reviste internaționale), ceea ce va conduce la o vizibilitate mai mare a bibliotecilor din Armenia, Republica Moldova și Belarus. Beneficiari vor fi nu doar personalul din bibliotecile naționale și publice, dar și cadrele științifico-didactice, studenții, alte categorii de cititori.

La eveniment vor participa parteneri din Germania, Irlanda, Grecia, România, Armenia și Belarus, precum și reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ai ambasadelor țărilor–partenere, colegi din alte instituții de învățământ din țara noastră.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.