Noutăţi

Cultura informației și abilități de cercetare: workshop pentru doctoranzii Academiei

În data de 21 noiembrie 2019, în Sala Multimedia a  Bibliotecii Științifice s-a desfășurat cursul ,,Cultura informației” pentru  studenții Academiei, înmatriculați la studii superioare de doctorat, ciclul III, anul I (2019-2020).   Obiectivul prioritar al instruirii a fost    consolidarea nivelului de competențe și abilități de utilizare a resurselor informaționale  și serviciilor de bibliotecă bazate pe tehnologia informației, selectării și utilizării instrumentelor de informare.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ȘTIINȚEI PENTRU PACE ȘI DEZVOLTARE MARCATĂ LA BIBLIOTECA AAP

Comunitatea științifică din Republica Moldova sărbătorește în fiecare an, în data de 10 noiembrie, Ziua Științei, eveniment marcat în contextul Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare. 

Instruirea funcționarii publici debutanți din APL pentru Cultura informației.

În scopul dezvoltării competențelor profesionale necesare pentru modernizarea și creșterea calității serviciului public, Academia de Administrare Publică, în temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr.121 din 27 februarie 2019, desfășoară în perioada 04 – 15 noiembrie curent, ultimul curs de dezvoltare profesională din acest an „Integrarea profesională în funcția publică”, destinat funcționarilor publici debutanți din cadrul autorităților administrației publice locale.

„Săptămâna Internațională a Accesului Deschis”, ediția 2019, la Academie

În perioada 21-27 octombrie curent, la Academia de Administrare Publică s-a desfășurat „Săptămâna Internațională a Accesului Deschis (OA)”. Tema ediției 2019 a fost „Open for Whom? Equity in Open Knowledge” (Deschis pentru cine? Echitate în cunoștințe deschise), determinată în contextul procesului de tranziție către un sistem deschis de partajare a cunoștințelor.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.