Noutăţi

Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis 2019

Data evenimentului:21 – 27 octombrie 2019.

Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis 2019 (Open Access Week) este un eveniment global, care a ajuns în acest an la a douăsprezecea ediţie. Tema declarată pentru anul 2019 este “Open for Whom? Equity in Open Knowledge”.

Inaugurarea unui nou an de studii la Academie

Pe 30 septembrie, la Academia de Administrare Publică a avut loc festivitatea de inaugurare a anului de studii 2019-2020.

Reprezentanții Bibliotecii AAP participanți la evenimentul „UE – RM: împreună mai puternici”

Reprezentanții Bibliotecii Academiei de Administrare Publică Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/ Biblioteca și Igor NEAGA, specialist principal au participat la evenimentul de lansare a Campaniei de informare a Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova “UE-Moldova: Împreună, mai puternici”, desfășurat la Academia de Studii Economice a Moldovei,  pe 19 septembrie 2019.

Funcționarii publici debutanți din autoritățile publice centrale inițiați în domeniul culturii informației

Odată cu demararea activităților de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice centrale și locale, planificate pentru semestrul II al anului 2019, care se desfășoară în cadrul Academiei de Administrare Publică, au fost reluate și activitățile de instruire  în domeniul culturii informației.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.