Corneliu Druga, dr, professor, universitatea Transilvania din Brașov, în vizită de monitorizare a ,,Zilei Naționale de sensibilizare”, proiectul LNSS

În perioada 26-28 aprilie 2017, Biblioteca Științifică AAP a fost vizitată de către Corneliu DRUGA, dr. inginer, universitatea Transilvania din Brașov, expert international. Scopul vizitei – monitorizarea organizării și desfășurării Zilei Naționale de Sensibilizare ce se desfăsoară în cadrul proiectului international ,,Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă”.

În cadrul vizitei, Dl. Cornelui Druga a examinat desfășurarea și realizările obținute în procesul de implementare a proiectului LNSS de către BȘ AAP, a fost analizată strategia de marketing a Zilei Naționale de sensibilizare, a asistat la activitățile desfășurate  în  cadrul Zilei Naționale de Sensibilizare atât în cadrul instituției cât și la nivel Național.


 

Re: Sosire Bucuresti

Druga Corneliu <druga@unitbv.ro>

Кому: Rodica Sobieski-Camerzan

1 мая 2017, 0:10

Buna seara,

 

Va multumesc mult pentru sprijinul acordat in cadrul vizitei desfasurate la Chisinau si Balti. Consider ca a fost o vizita reusita si fructoasa pentru toata lumea. Am fost surprins in mod placut de evenimentele si actiunile pe care  le realizati in cadrul acestui proiect si nu numai. I-am transmis si d-nei prof. Repanovici despre toate acestea si a fost placut impresionata. Sper ca si ceilalati parteneri din proiect sa aprecieze toate aceste realizari si astfel de colaboarri sa continue si pe viitor. 

Colaborarea dintre institutiile noastre trebuie sa continue la toate nivelurile. A-ti dovedit ca sunteti un partener serios demn de incredere cu care se poate colabora foarte bine. 

 

Va doresc multa sanatate si succes si pe viitor!

 

Cu deosebita consideratie,

 

Dr.ing. Corneliu Druga

 

On Saturday 29/04/2017 at 16:05:10, Rodica Sobieski-Camerzan wrote:

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.