Bazele de date Cambridge University Press

Stimați profesori și studenți!

Vă informăm că Biblioteca Academiei de Administrare Publică a fost abonată pentru anii 2020-2021 la Bazele de date Cambridge University Press (Full Journals Package), care este una din liderii mondiali în domeniul informației științifice și a cercetărilor analitice în diferite domenii ale științei.  Accesul se  oferă în cadrul rețelei de calculatoare AAP.  https://www.cambridge.org/core

Cambridge University Press publica in prezent peste 220 de reviste academice grupate în 32 de discipline, din care 109 reviste sunt cotate ISI (Information Sciences Institute). Conținând ultimele cercetări dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile în întreaga lume în format print şi online. Cambridge publică pe lângă revistele proprii şi reviste în colaborare cu peste 100 de societăţi profesionale şi academice pentru a asigura succesul optim al fiecărei publicații. 

Menționăm că abonarea respectivelor baze de date s-a efectuat în cadrul Proiectului„Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”, finanțat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învățământului superior, realizat în parteneriat între Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea din Bergen, Norvegia și Universitatea Transilvania din Brașov.

Succese in navigarea si utilizarea resurselor de calitate pentru perioada de doi ani!

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.