Opinii, sugestii, reclamații

25.02.2013

Venind la Biblioteca Academiei de Administrare publică am avut norocul de a găsi informațiile necesare, atmosferă plăcută și dorința de a mai reveni. În incinta bibliotecii persistă un climat favorabil datorită personalului ce activează aici.

Mulțumesc tuturor, Maimescu Tamara, studentă FRIȘPA

25.11.2016

Dragă Bibliotecă AAP, vreau să știți că multe cunoștințe le-am acumulat de aici, din fondul științific pe care cu drag îl administrați și îl puneți la dispoziția celor care îl caută și au nevoie. Vă mulțumesc pentru deschiderea, bunăvoința și plăcerea cu care îmi puneați la dispoziție cartea pe care o căutam. Prestați multe servicii bibliotecare de cea mai înaltă calitate – servicii care ar trebui să reprezinte model pentru întregul spectru de servicii publice. Apreciez foarte mult bunăvoința cu care întâmpinați pe fiecare, student, cititor sau simplu curios. Meritați toate aprecierile cele la superlativ. Felicitări și mult succes în continuare.

Cu profund respect, Oleg Solomon, doctorand

28.04.2017

Sunt profund impresionat de profesionalismul colectivului de la AAP și în mod special de cel al Bibliotecii Academiei. Biblioteca AAP a devenit un vector important în procesul de educație și cultură al Republicii Moldova. Prin munca depusă de colectivul bibliotecii s-au putut desfășura cu succes o serie de proiecte internaționale cum ar fi LNSS. Mulțumesc și pe această cale conducerii AAP și Bibliotecii pentru primirea călduroasă și efortul depus în cadrul proiectului LNSS.

Cu deosebită considerație, Dr. ing. Corneliu Druga, Universitatea Transilvania, Brașov, România

07.06.2017

Cartea – izvorul cunoștințelor!!! Pe perioada a 2 ani am avut acces la un izvor foarte bogat de cunoștințe, acesta fiind Biblioteca AAP. Această bibliotecă este foarte bogată în cărți, reviste, articole și multe alte lucrări în diferite domenii și diferite limbi. Totodată aș vrea să le mulțumesc colaboratorilor bibliotecii pentru efortul depus și pentru ajutorul acordat din inimă și cu multă căldură.

Cu mult respect, Cainarian Cristian, masterand

June 2017

On behalf of the Pyramid Group, Ulm, Germany we would like to thank you for your hospitality and organization.

With best wishes, Gerald Cullen, Swen Riddel, international experts

08.06.2017

Colaboratorii Bibliotecii au dat dovadă de profesionalism, receptivitate și atitudine personală deosebită, de fiecare dată când am vizitat biblioteca. Colecția de literatură este impresionantă, iar serviciile prestate de către bibliotecă au fost mereu șa nivelul așteptărilor personale. Atmosfera plăcută pe care o creați cu siguranță lasă o amprentă pozitivă pentru fiecare vizitator.

13.06.2017

Datorez întreaga parte teoretică a tezei mele de doctor bibliotecii AAP. Sunt disponibile cele mai valoroase tratate de știința administrației, precum și numeroase surse bibliografice în limbi străine. Biblioteca electronică mi-a permis să folosesc baze de date din orice loc mă aflam. Sunt foarte recunoscătoare colaboratorilor bibliotecii pentru toată susținerea și sprijinul acordat. Și atunci când am o clipă liberă tot la bibliotecă vin, deoarece aici mă simt cel mai bine. Condițiile tehnice sunt foarte bine puse la punct, de multe ori chiar am lucrat aici când nu aveam un calculator liber.

Cu respect și recunoștință, Tincu Violeta, doctorandă AAP (2009-2012), actualmente dr. în științe (2016).

23.08.2017

Thank you to the colleagues from the Scientific Library for 2 years of fruitful and interesting cooperation. The library is one of the most active parts of the academy and I have a great respect for the high commitment of the colleagues. I remember many interesting activities, also international activities. I wish much success in the future, many new projects with interesting partners and more financial resources for new books.

With best wishes, Prof. Dr. Tomas Schmitz

24 octombrie 2017

Întreaga mea considerație și admirație se îndreaptă spre slujitorii bibliotecii. O bibliotecă organizată, cu resurse oferite cu suflet și servicii competente, cu dorință de formare profesională și colaborare. Mult succes și dezvoltarea de utilizatori cu competențe în folosirea informației.

Angela Repanovici, Universitatea Transilvania, Brașov, România

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.