E-resurse

Reviste, documente  electronice

disponibile on-line gratuit,  utile pentru procesul de cercetare în domeniul teoriei și practicii administrației publice, relații internaționale.

[I. Științe Administrative] [II. Management public] [III. Științe juridice] [IV. Științe politice și relații internaționale] [V. IT în administrația publică]

Observație preliminarăîn afară de reviste tradiționale (cu plată) există multe reviste științifice și documente de lucru care urmează conceptul de acces deschis. Acestea pot fi descărcate gratuit în internet. De obicei,  publicațiile respective sunt evaluate și recenzateapoi publicate de instituții universitare și adresate unui public internațional.

Listă ce urmează,  oferă link-uri pentrudeschide reviste cu acces liber și serii de documente, care sunt utile pentru instruire și cercetare în domeniile administrației publice, dreptului public și dreptului european, managementului public,  științelor politice și relațiilor internaționale,  publicate în limbile  română, engleză sau franceză. Mai multe reviste pot fi găsite pe Electronic Journals Library (publicat de Universitatea din Regensburg) și Directory of Open Access Journals (DOAJ).

Orice indicii lalte reviste gratuite sau link-uri utile sunt binevenite

Informația respectiva a fost selectată de către Prof. Dr. Thomas SCHMITZ, consultant AAP (thomas.schmitz@cimonline).

I. Administrative science

II. Public management

III. Legal science

1. Public law

Note: So far there are no specialised open access journals on administrative law in Romanian, English or French.

2. European Union law

3. Public international law

IV. Political science and international relations

V. IT in public administration

 

[ up ]   © Prof. Dr. Thomas Schmitz (thomas.schmitz@cimonline.de)

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.