Limba engleză pentru scopuri specifice

Proiectul Internațional „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci, modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus, prin dezvoltarea personalului bibliotecar și reformarea bibliotecilor” ce se desfășoară în cadrul programului Erasmus+,  în care Academia de Administrare Publică este partener, a oferit o nouă oportunitate comunității academice de a beneficia de o instruire de înaltă calitate în scopul perfecționării și aprofundării cunoștințelor  în studierea limbii engleze. Astfel, în perioada 7-9 iunie, 27 de profesori, cercetători, masteranzi, bibliotecari au participat la trainingul  „Engleza pentru scopuri specifice” (ESP), oferit de către formatori  internaționali din Germania, care fac parte din personalul grupului  piramidă al proiectului.

Trainingul a fost organizat pentru două grupe  de cursanți: primul grup cu un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze și al doilea grup - nivel începător și intermediar.

Scopul  instruirii – dezvoltarea competențelor și abilităților participanților  la training de a utiliza cele mai eficiente metode și tehnici de studiere a limbii engleze, efectuarea  comunicărilor  și  prezentărilor  eficiente, utilizarea tehnicilor de susținere a unor prezentări  eficace printr-o cunoaștere mai amănunțită  a diferitelor metode de prezentare, precum și utilizarea celor mai potrivite mijloace audio-vizuale necesare pentru expunerea informației.

Metodele de instruire aplicate au fost brainstorming personal, prezentări alternative, lucru individual și în grup, studii de caz.

Considerăm că trainingul și-a atins scopul propus iar cunoștințele acumulate de către cursanți  vor fi cu succes aplicate în practică.

  

  

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.