Noutăţi

Ședință dedicată bibliotecilor la Erasmus+

La 20 iunie curent, Oficiul Național Erasmus+ a organizat o ședință de tip cluster dedicată bibliotecilor din cadrul universităților din Republica Moldova. Biblioteca Ştiinţifică AAP a fost reprezentată de Rodica Sobieski-Camerzan, directorul BŞ AAP, care a prezentat ample informații privind activitățile din cadrul Proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă și reformarea bibliotecilor” [LNSS].

ȘEDINȚĂ DE MONITORIZARE A PROIECTULUI LNSS

Pe 14 iunie 2018, la Academia de Administrare Publică a avut loc o ședință de monitorizare a Proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă şi reformarea bibliotecilor” (LNSS), implementat în cadrul programului Erasmus+ „Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior (2015 – 2018)”. Monitorizarea proiectului a fost efectuată de către reprezentanții Oficiului Național Erasmus+ în Republica Moldova.

Funcționarii publici participanți la cursurile de dezvoltare profesională in vizită de studiu la Biblioteca științifică AAP

”Marketingul local și regional pentru dezvoltare regională competitivă” este genericul cursului de dezvoltare profesională a funcționarilor publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul 1 și 2 ce se desfășoară la Academia de Administrare Publică în perioada 05-07 iunie 2018.

LA ACADEMIE, INCLUSIV LA BIBLIOTECĂ, SE DESFĂȘOARĂ UN AUDIT EXTERN AL CALITĂȚII

În perioada 6 – 8 iunie curent, la Academia de Administrare Publică se desfășoară un audit extern privind implementarea sistemului de management al calității în vederea certificării ISO 29990:2010 în domeniul dezvoltării profesionale pentru serviciul public.

În acest scop, la instituție au sosit experții internaționali Peter VṎLK, Lead Auditor TÜV Thüringen, și Rodica VASILOAE, auditor TÜV Karpat.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.