Noutăţi

Funcționarii publici debutanți din autoritățile publice centrale inițiați în domeniul culturii informației

Odată cu demararea activităților de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice centrale și locale, planificate pentru semestrul II al anului 2019, care se desfășoară în cadrul Academiei de Administrare Publică, au fost reluate și activitățile de instruire  în domeniul culturii informației.

25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace

La data de 12 august, 2019, Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/Biblioteca a participat la  masă rotundă cu genericul  ,,25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”, organizat de către CID NATO în Moldova.

Scopul evenimentului a fost de a pune în discuții parteneriatul, realizările, provocările și mecanismele de cooperare RM-NATO la etapa actuală.

CUM SE IMPLEMENTEAZĂ UN SERVICIU NOU DE BIBLIOTECĂ

În perioada 24-25 iulie 2019, Centrul de Formare Profesională Continuă în Biblioteconomie și Științe ale Informării din cadrul  Bibliotecii  Naționale a  Republicii  Moldova a organizat training-ul cu genericul ,,Cum se implementează un nou serviciu de bibliotecă. Portofoliul serviciului”. Academia de Administrare Publică a fost reprezentată de către   Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/Biblioteca. 

Conferința de finalizare a Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”

Pe 25 iunie 2019, reprezentanții Academiei de Administrare Publică Aurel SÎMBOTEANU, prorector, doctor, conferențiar universitar, și Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, șef Direcție informare și documentare/Biblioteca au participat la conferința de finalizare a proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”, finanţat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învăţământului superior, realizat în parteneriat între Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea din Bergen, Norvegia și Universitatea Transilvania din Braș

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.