Noutăţi

BIBLIOTECI. SOCIETATE. MULTICULTURALITATE.

Biblioteci. Societate. Multiculturalitatea fost genericul Conferinței Naționale a Bibliotecarilor din România, care s-a desfășurat în perioada 6-8 septembrie 2017 la Universitatea Transilvania din Brașov la care a participat Rodica SOBIESKI-CAMERZAN,Directorul Bibliotecii Științifice AAP. La conferință au participat experți, formatori, specialiști în domeniul biblioteconomiei din Franța, Norvegia, Islanda, Estonia, Belgia, Țara Galilor, Republica Moldova, România.

MASĂ ROTUNDĂ LA ACADEMIE, DEDICATĂ ZILEI INDEPENDENȚEI ȘI LIMBII NOASTRE CEA ROMÂNĂ

În ajunul sărbătorilor naționale – Ziua Independenței și Limba noastră cea română – la Academia de Administrare Publică s-a desfășurat o masă rotundă cu participarea colaboratorilor instituției.

Școala de vară ,,Cultura informației”, Tulcea, România

Recent, în perioada 25-30 iulie 2017, în orașul Tulcea, România s-a desfășurat Școală de vară cu genericul  „CULTURA INFORMAȚIEI” organizată  în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”, finanțat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învăţământului superior, realizat în parteneriat între 18 biblioteci universitare din Republica Moldova, Universitatea din Bergen, Norvegia şi Universitatea Transilvania din Brașov, România. Coordonator Național al proiectului  - Biblioteca Științifică ASEM, director Silvia GHINCULOV.

ȘEDINȚĂ DE MONITORIZARE A PROIECTULUI DE MODERNIZARE A BIBLIOTECILOR

Pe data de 23 iunie 2017, Oficiul National Erasmus+ în Moldova a organizat o nouă ședință de monitorizare a proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă și reformarea bibliotecilor” (LNSS) din cadrul Programului ERASMUS+ implementat de Bibliotecile Științifice ale Academiei de Administrare Publică și Universității se S

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.