Noutăţi

Colaborare de bun augur

Recent, Angela ZELENSCHI, doctor, conferențiar universitar, șefa Catedrei științe administrative a Academiei de Administrare Publică a revenit de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, România, unde a participat într-o activitate de mobilitate de predare  prin programul Erasmus+.

Săptămâna Internațională a Accesului Deschis la Academie

În perioada 23 – 29 octombrie 2017, la Academia de Administrare Publică s-a desfășurat Săptămâna Internațională a Accesului Deschis,ediția a X-cea, o acțiune globală, bazată pe comunitate, pentru a deschide accesul la cercetare, la beneficiile concrete care pot fi obținute prin punerea la dispoziție, în mod deschis, a rezultatelor cercetărilor științifice pe pan național și internațional. Despre acest eveniment ne relatează  Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, director al Bibliotecii Științifice AAP.

Revistele științifice din Republica Moldova înregistrate în DOAJ

Săptămâna Internațională a Accesului Deschis, desfășurată la Academia de Administrare Publică, a continuat, pe 25 octombrie curent, cu seminarul ,,Revistele științifice din Republica Moldova înregistrate în DOAJ”, susținut de către dna Nelly ȚURCAN, doctor habilitat, profesor universitar.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.