Noutăţi

ȘEDINȚĂ DE MONITORIZARE A PROIECTULUI LNSS

Pe 14 iunie 2018, la Academia de Administrare Publică a avut loc o ședință de monitorizare a Proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă şi reformarea bibliotecilor” (LNSS), implementat în cadrul programului Erasmus+ „Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior (2015 – 2018)”. Monitorizarea proiectului a fost efectuată de către reprezentanții Oficiului Național Erasmus+ în Republica Moldova.

Funcționarii publici participanți la cursurile de dezvoltare profesională in vizită de studiu la Biblioteca științifică AAP

”Marketingul local și regional pentru dezvoltare regională competitivă” este genericul cursului de dezvoltare profesională a funcționarilor publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul 1 și 2 ce se desfășoară la Academia de Administrare Publică în perioada 05-07 iunie 2018.

LA ACADEMIE, INCLUSIV LA BIBLIOTECĂ, SE DESFĂȘOARĂ UN AUDIT EXTERN AL CALITĂȚII

În perioada 6 – 8 iunie curent, la Academia de Administrare Publică se desfășoară un audit extern privind implementarea sistemului de management al calității în vederea certificării ISO 29990:2010 în domeniul dezvoltării profesionale pentru serviciul public.

În acest scop, la instituție au sosit experții internaționali Peter VṎLK, Lead Auditor TÜV Thüringen, și Rodica VASILOAE, auditor TÜV Karpat.

Ziua Națională de Sensibilizare privind biblioteca desfășurată la Liceul Teoretic ”Universul”

Pe parcursul ultimilor doi ani elevii și profesorii Liceului Teoretic ”Universul” au fost antrenați într-un șir de activități desfășurate în  ”Ziua  Națională de Sensibilizare privind biblioteca”  cu genericul ”Biblioteca mea – progresul meu” ce se desfășoară în cadrul Proiectului Internațional ”Servicii de suport pentru reţeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Moldova, Armenia şi Belarus prin Instruirea personalului şi reformarea bibliotecilor: participare la Campania Națională de colectare și donare de cărți – ”Donează o carte pentru a schimba un

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.