Noutăţi

SEMINAR METODOLOGIC PRIVIND EXPERIENȚA INTERNAȚIONALĂ ÎN DOMENIUL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE

Pe 19 aprilie, curent, la Academia de Administrare Publică și-a ținut lucrările seminarul metodologic „Experiența internațională de realizare a politicilor în domeniul administrației publice” cu participarea cadrelor didactice, scopul fiind prezentarea rezultatelor deplasărilor de studiu în străinătate din ultimul timp ale unor colegi și diseminarea experienței înaintate în domeniul administrației publice.

DONAȚIE DE CARTE DIN PARTEA VICEPREȘEDINTELUI PARLAMENTULUI

Pe 14 aprilie curent, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vladimir VITIUC, a făcut o donație de carte pentru Biblioteca științifică a Academiei de Administrare Publică.

Donația se înscrie în campania de colectare a cărții pentru persoanele cu nevoi speciale, inițiată recent de biblioteca instituției noastre.

ZIARUL „FUNCȚIONARUL PUBLIC” LA NUMĂRUL 500

Peste câteva zile, în ajunul Sărbătorilor de Paști, va apărea cel de-al 500-lea număr al ziarului „Funcționarul Public”.

Cronicar fidel al evenimentelor de la Academie, dar și al celor din autoritățile publice centrale și locale, „Funcționarul Public”, filă cu filă, timp de aproape 23 de ani, a scris o istorie veritabilă și inedită, a cucerit simpatia cititorilor săi.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.