Avize la cursuri la comanda de stat

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie 2021.

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale, se va desfăşura în perioada 07-11 iunie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor” pentru funcționari publici cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 03 – 04 iunie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 02 – 04 iunie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 24 – 28 mai 2021, în format mixt: Platforma LearnIn, on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Planificarea strategică și operațională în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Planificarea strategică și operațională în administrația publică” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul aparatului central al autorităților, responsabili de domeniu se va desfăşura în perioada 24 - 28 mai 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea și coordonarea proiectelor de acte normative” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie cu atribuţii şi responsabilităţi în elaborarea actelor normative din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 24 – 26 mai 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică” pentru funcţionarii publici cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 18 – 20 mai 2021, în format mixt: Platforma LearnIn, on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a stresului” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 18 – 19 mai 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Cultivarea integrității în serviciul public”

Cursul de dezvoltare profesională „Cultivarea integrității în serviciul public” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților publice centrale se va desfăşura în perioada 18 – 20 mai 2021.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.